yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu aksi koşulların diğer katlara intikalini kösteklemek veya kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı sondaj geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Projeye en şayeste Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı sahih kolaylıkla oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

ürkü pas yardımıyla içerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış mimarilabilir.

Mühlik sınıftaki çalışmayerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları üzere bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Ulaşım kolaylığı uydurmak ammaçlı dokumalmış merdivenlerin dışında hayat eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Dirlik idare etmek hesabına yangın merdivenleri ortamında benibeşer barındıran tüm dokumalarda olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli çok ise buna bandajlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder peşışını getirmektedir.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin taliı esna, yangın kapıları ekseriya özel istila ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapı menteşeleri kabil başka yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

İşçinin medarımaişetverenden icazet almaksızın yahut haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına dü medarımaişetgüneşü yahut b

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page